Sön 4 mar-18

I förmiddags var det dags för sjalnördträff. Brodde ville följa med, och självklart fick han det! Tove tänkte inte bli sjalad, utan ville rulla runt på golvet och pyssla med alla leksaker. Brodde däremot, han plöjde igenom den enorma sjalhögen och ville bli sjalad i flera olika sjalar! Jag har aldrig fått prova så många sjalar på en träff förut. Till slut blev Tove trött, och då fick hon komma upp i ringsjalen och amma, så somnade hon.
 
Lunchen var klar när vi kom hem. Ägnade resten av eftermiddagen åt att försöka få Tove att ta en tupplur. Gick inte.
 
Efter middaen for vi till sporthallen, hela familjen. Patric skulle spela Korpen-innebandy. Leon hittade tre nya kompisar, och de lekte tillsammans hela matchen. Brodde lekte med Leon en liten stund, men var mest med mig och Tove. Tove satt i ringsjalen, och sov inte. Hur orkar hon? Hur som helst, för min del var det trevligt att få komma ut och prata med lite folk och kolla på innebandy.
 
Väl hemma igen somnade Tove på bara några minuter. Leon och Brodde åt kvällsfika, och la sig sedan med Patric. De somnade alla tre. Tove har varit uppe ett par gånger, och sista gången var hon rejält ledsen. Osäker på om det är alla intryck från idag som stökar till det för henne, eller om hon är lite bubblig i magen. Hon kom till ro nu i alla fall.
 
Ska ta och försöka plocka lite leksaker från golvet nu innan jag lägger mig, så man får vakna till ett någorlunda städat hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0