Sön 11 mar-18

Patric och grabbarna var nere i källarn och rensade ut lite grejer medans jag satt med en sovande Tove. Tydligen är det enda stället hon kan sova på dagtid just nu mig. Så imorrn blir det sjal vid tupplur, och planering av sysslor därefter. Det är inte lätt att hänga med i svängarna hos en bäbis!
 
Strax innan klockan fyra for vi iväg till en fritidsgård i närheten. Patrics innebandylag skulle spela final i Korpen idag, och innan det var det gemensam middag och fotboll på TV. Det bjöds på tacos, det fanns ett större rum där barnen kunde spela fotboll och innebandy. Leon och Brodde röjde på rätt bra. Jag satt och surrade med en tjej som är tillsammans med en i laget, och vi pratade mycket barn. De har en rätt nyfödd liten knodd.
 
Jag och barnen for hem strax innan 18, Tove var trött. Leon och Brodde med fast de inte ville erkänna det. Pojkarna varvade ner med barnprogram och frukt. Tove nattades i sjalen. Efter att hon somnat gick jag och grabbarna och la oss i sängen, båda höll mig i handen, och så lyssnade vi på Pettsson. Efter 30 minuter sov båda. Brodde somnade nästan direkt som vanligt. Så, när alla tre barnen sov började jag plocka och städa här hemma, tyst som en ninja. Sopade golven, plockade disken, slängde skräp. Patric kom hem, de hade vunnit, och vi kopplade av en stund innan han gick och la sig. Jag har varit in till Tove flera gånger, och kom just därifrån. Men ja, nu knorrar hon igen. På't igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0