Mån 12 mar-18

Jag, Brodde och Tove for på öppna förskolan. Patric och Leon for på badhuset. På öppna förskolan var det lugnt. Vi lekte, fikade och lekte mer. Nästan tre timmar var vi där innan vi begav oss hemåt. Tanken var att Patric och Leon skulle hämta oss på vägen hem, men de badade så länge, så vi promenerade. Tove somnade i sjalen direkt. Brodde klagade över att han var trött i benen direkt. Drygt 1,3 kilometer gick vi. Det tog typ 45 minuter. Vi gick förbi Ica och köpte en fruktklämmis åt Brodde som ville ha extra kraft. Han ville ändå bli buren. Ungefär två decimeter snö, uppförsbacke, 9-ish kilo bäbis på magen och gnällig 3-åring med blytunga ben i handen. Vilken promenad vi fick. Men Brodde var tapper, och vi tog oss hem.

Leon var trött han med när de kom hem, så eftermiddagen blev superlugn. Jag stekte pannkakor på löpande band till middag, sedan somnade alla barn tidigt.

Förberett lite inför imorrn, då vi ska med Brodde till sjukhuset och få nån allergikoll av nåt slag, se om det är något som kan kopplas till hans utslag. Hoppas bara Tove sover bra i natt, så jag inte är en bortkopplad zombie.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0