Lör 17 mar-18

Alla fem vaknade odrägligt tidigt imorse. Det fanns inte kaffe nog i världen till mig och Patric. Hela förmiddagen gick vi runt som zombies. Brodde hjälpte mig göra en sjalvideo till en kompis för att visa hur en av våra sjalar är att knyta, då hon gick i tankarna på en sjal i liknande materialblandning.

Vi for på Ica Maxi. Köpte tandkräm åt barnen och korv och korvbröd. Vidare mot svärmor där vi lagade lunch. Svågern åt med oss också. Leon kröp upp intill farmor i soffan, Patric och Brodde gick och lekte med dinosaurier i sovrummet, Tove somnade vid bröstet så jag lyckades smyga ner henne bredvid mig på soffan istället och så passade jag på att ta en liten tupplur själv där på soffan med henne på armen.

Hela eftermiddagen var vi hos världens bästa svärmor. När vi kom hem var jag så kall och öm i kroppen så jag tog en dusch med pojkarna en och en. Brodde först, sedan Leon. Leon skulle fixa min frisyr efteråt, och gjorde en "Elsa-frisyr" sa han. Jag har den frisyren än. Och efter att alla barnen somnat för natten satte jag mig och fortsatte sticka på Leona vantar. Tove har precis varit på pottan och verkar somna om nu med tutten i munnen. Då är det god natt för mig med sen!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0