Fre 2 mar-18

-32 grader imorse. Bilen startade såklart inte. Pappa min kom förbi med ett nytt bilbatteri. Jag gav mig ut, poppade huven, och med iskalla fingrar fick jag det nya batteriet på plats och bilen brummade igång. Hela familjen for iväg och hämtade paket. Jag fick hem mina två nya sjalar. Sedan blev Tove gnällig, så de släppte av oss hemma och for vidare för att handla.

Broddes aptir har börjat bli bättre, och det är jätteskönt! Leon, jag undrar om han har ett svart hål i magen. Herreminje vad han äter! Så himla skönt efter en lång period där de båda varit petiga med maten. Tove har fått smaka lite vid varje måltid. Palsternackan vid lunchen var en hit tyckte hon!

Eftermiddagen och kvällen var lugn. Körde en tvättmaskin blöjor, Tove åkte sjal och ammade om vartannat. Hon och jag är lite förkylda, och gnälligare än vanligt båda två.

Patric somnade med Leon och Brodde ikväll. Tove hae varit upp flera gånger. Det tog mig 2,5 timme att se ett serieavsnitt på 40 minuter. Men nu ska jag ta och lägga mig hos henne, och hoppas jag ska kunna andas i natt. Förkylningar slår hårt på mig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0