Tors 7 jun-18

Vaknade av att Brodde stökade runt bredvid mig, sekunder efter petade Tove mig i ögonen. När jag gett upp på att få dem att somna om tassade Leon in. God morgon!

Vi hade en mysig morgon ihop. Vi åt frukost, valde kläder, började förbereda för dagis tidigt men lät det ta sin tid. Stressa är det värsta jag vet, barnen med förstås. Patric kom hem strax efter åtta, trött som ett åbäke. Nu vet han hur jag har det nästan varje natt.

Pojkarna traskade till dagis med Patric, sedan kom han hem och störtade i säng. Tove somnade också, de sov ett par timmar nästan. Och jag, jag gjorde iiingenting! Så skönt! När Tove vaknade lekte vi länge, läste bok och hade sångstund, sedan var det dags för dagishämtning. Två glada pojkar fick vi med oss hem.

Patric, Leon och Brodde for på bibblan, jag la Tove. Vi hade en lugn eftermiddag och kväll. Nattade Tove med sång och sjal. Höll på att dö sötdöden när jag sjöng Imse Vimse och Blinka lilla stjärna, och hon gjorde alla rörelser till! Det har hon aldrig gjort förr, nån enstaka bara. Men nu, hon hade stenkoll! Och när Imse Vimse klättrar upp igen klappade hon händerna, gounge!

Gör tidig kväll, behöver få lite extra sömn.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0