Lör 30 jun-18

Patric jobbade 8-17.30 idag. Vad händer? Jag vaknar dyyyngförkyld, och med den värsta nackspärr jag varit med om! Seriöst, jag tycker sällan synd om mig själv, men idag har jag tyckt synd om mig själv. Kunde inte röra nacken alls, och inte heller den vänstra sidan av överkroppen. Jag tjöt av smärta, och Patric knallade iväg till jobbet. Kvar stod jag, immobil och med tre vilda ungar.

Dagen, ja den var tung för oss alla. Så mycket konflikter. Det rände ungar här fast jag sagt ifrån, otrevliga ungar som ville länsa vår frys. När jag sa nej svarade en spydigt "Nähä, då går jag hem!" och jag tänkte bara att visst, för all del, gör det du. Snorunge. Leon och Brodde har lekt mycket ute, Tove har inte sovit på dagen. Vi gick till en lekpark, pojkarna lekte men Tove ville inte sova fast hon har astrött.

Svärmor tittade förbi, hon var på promenad och behövde en paus och vatten. Och kaffe fick hon med förstås.

Vi var en sväng på affärn, och där skötte de sig fint. Tove i kundvagnen, Brodde som var "trött i benen" i selen på min rygg och Leon bredvid.

Efter 17 gjorde vi oss iordning och promenerade iväg mot Patrics jobb. Pojkarna på cyklarna, Tove i vagnen. På vägen hem ville Brodde åka sele och Leon gå, så Patric fick bära cyklarna. Nackspärren har lättat en del, ännu mer så efter en varm dusch ikväll. Oroar mig för att vakna med den imorrn igen, för då jobbar Patric igen...Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0