Lör 16 jun-18

Glada grabbar väckte momma som sov på soffan. Sedan drog husets pojkar på fotbollsskolan. Jag, Tove och mamma käkade frukost, drack kaffe och lunkade på. När grabbarna kom hem så drog jag och mamma till stan, Patric fick rodda barnen. I nästan tre timmar var vi borta, rekordlänge ifrån Tove för min del. Vi strosade, provade kläder, hittade absolut ingenting vi ville ha, käkade lunch och strosade lite till. Det var en härlig stund ihop med mor min innan hon skjutsade hem mig.
 
Här hemma möttes jag av Leon vid TV-spelet, Tove hoppandes i sin säng, Patric liggandes på vår säng och Brodde for runt och letade efter en skopa till sin grävmaskin. Lilljäntan hade inte sovit, och sov inte förrän nu ikväll. Vi började med middagen, då kom mamma hit, hon hade haft så tråkigt på hotellet efter bara nån timme. Barnen fick rå om henne lite till innan hon for vidare på sin turné.
 
Vi hade en seg kväll med tre barn som hade svårt att somna. Väldigt sent blev det. Har hunnit ta en dusch nu och suttit med min anteckningsblock och kluddat ner sida efter sida med förberedelser inför veckan. Känt mig oerhört viktig och vuxen, en känsla jag sällan känner men som jag gillar. Men nu, ja nu är det hög tid att somna, så Tove kan vakna och hålla mig vaken i natt igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0