Sön 1 jul-18

Juli, och sommaren är åter här! Strålande sol, blå himmel och varmt hela dagen. Patric började jobba 8, en seg morsa kravlade ur sängen imorse efter en tuff natt. Leon och Brodde lekte ute på förmiddagen, sedan åt vi väldigt tidig lunch innan jag tog med dem på utflykt. De visste inte vart vi skulle, det blev en överraskning.
 
Vi parkerade vid travet. Det var familjedag där idag. Barnen var mätta, pigga och glada, förutsättningarna var perfekta. Och vilken underbar dag vi hade tillsammans alltså! Ååh, jag kommer leva länge på den här dagen. Det fanns flera olika hoppborgar som grabbarna lekte hur mycket som helst i. Sedan var brandkåren där och ungarna fick klättra runt inne i brandbilarna, prova hjälmar och ställa frågor, Leon fick slå på blåljusen. De fick testa på skytte, de fick träffa det lilla Storsjöodjuret Birger och barnen älskar att kramas med Birger! Åååh vad de kramade Birger! Sedan tittade vi på kalvar, på ponnyhästarna som sprang sina lopp, fikade gofika, testade på cirkus, de fick ansiktsmålningar. Leon blev en leopard och Brodde en tiger. Tove var glad och nöjd mest hela tiden, hon varvade mellan att sitta i vagnen och att amma i selen. Leon och Brodde var helt fenomenalt duktiga på att vänta i köerna till brandbilen, fiket, ansiktsmålningen och skyttet. Jag var djupt imponerad! Alltså, det var verkligen en helt perfekt dag vi hade tillsammans, jag och barnen! Grabbarna fick bestämma vad vi skulle göra och i vilken ordning, och när jag sa att vi behövde fara hem för att Tove var trött så protesterade de inte ett dugg utan de kände sig nöjda med dagen och vi gick till bilen.
 
Väl hemma somnade Tove direkt. Patric kom hem, han och grabbarna for och handlade. Sedan var det mer utelek, middag, ännu mer utelek och till sist nedvarvning inför läggning. Jag är alldeles matt nu, men så glad. Efter en period där dagarna innehållit ganska mycket konflikter så var det så skönt att få ha den här dagen ihop med ungarna. Som sagt, jag kommer leva länge på den.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0