Ons 11 jul-18

Så varmt vi haft idag! Förmiddagen var vigd åt utelek förstås, men efter lunch tog vi med grabbarna på en överraskning. Vi for till mitt jobb och tittade på nya cyklar åt dem! De cyklar ju jämt, flera timmar varje dag, de tar cyklarna till parken och med på promenader, och de slits ju därefter. De var ju inte i toppskick när de fick dem heller. Så ja, idag var det dags för nya cyklar. Jag hade sålt en sjal och ett par kängor så nu fanns ekonomin. Leon hittade en direkt som han ville ha, Brodde med. Det blev lite strul när jag skulle få handla på personalkortet, så Broddes cykel fick vi hämta ett par timmar senare när de löst det. "Den var inte klar än, den behövde ladda lite mer superkrafter" sa jag när jag såg att han blev besviken. Pratade ihop mig med kollegan och sa att jag köper såna där pärlor man sätter på ekrarna också, och om han kunde sätta på dem i så fall. Och det var inga problem! Men Brodde fick ju inte veta det i förväg förstås.
 
Under tiden åkte vi till en sjö och badade. Tove tjöt av skratt när hon fick doppa sig lite och plaska. Leon och Brodde hoppade från bryggan till Patric som tog emot. Efter en stunds bad for vi bort till jobbet mitt igen. Jag och Brodde gick in bara vi två. Han sken upp som en sol när han såg sin cykel, och när han såg pärlorna på ekrarna! "Åååååh, kolla! Den är klar!" sa han med stora glittrande ögon. Han tog den direkt för en provtur i butiken.
 
Såklart när vi kom hem ville grabbarna vara ute och cykla, och de var ute ända tills middagen var klar. Cyklarna parkerade de omsorgsfullt, inomhus. Jag tog en dusch med Tove, sedan fick hon hoppa ut till Patric och Brodde hoppade in till mig, och sedan skulle Leon duscha. Kvällsfika och läggdags, och det var det. Jag misstänker att det blir mycket cykling imorrn med, och jag hoppas på mer finväder så jag får lapa i mig D-vitamin när jag väl är ledig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0