Lör 21 jul-18

Yes, idag var jag trööött. Men det gick ändå hyffsat när Patric jobbade. Leon och Brodde upplevde jag som extra rackaraktiga idag, vad hyss de hittat på! Men jag hade inte nog med energi för att ge dem det lämpligaste bemötandet heller i situationerna, så jag får skylla mig själv. Tog mig iväg på affärn med barnaskaran i alla fall, där skötte de sig så fint. Borde ha varit på utflykt för att dagen skulle gå smidigare, men jag orkade inte på knappt två timmars sömn efter ungefär 22 timmars fullt ös med jobb och eftersläckning.

När Patric kom hem stödhandlade vi inför middagen, lekte lite hemma och körde lite tvätt. Och på kvällen kom äntligen det efterlängtade regnet efter en eftermiddag med mullrande åska.

Ikväll har myggbetten från igår börjat poppa upp. Är uppe i 11 just nu, får räkna imorrn när jag vaknar för jag misstänker att antalet kommer rusa iväg rätt rejält.

Smälter bort här hemma där det är 26 grader inomhus. Surrat lite med min farmor ikväll och tagit en kopp te med Patric. Imorrn jobbar han igen, jag lär ägna dagen åt att klia mig men ska väl försöka komma ut nåt med barnen så de inte klättrar på väggarna. Kanske tajma med Toves tupplur så hon kan sova ute i vagnen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0