Tors 25 jan-18

På tok för tidigt gick Patric hemifrån. Morgonen gick ändå väldigt smidigt. Fick på alla barnen kläder, upp i sjalen med Tove, Leon på snowracern och Brodde ville gå och hålla mig i handen. Vi traskade upp till dagis, Leon försvann in och skulle ha grupp. Så gick vi hem igen.

Det var väldigt lugnt här hemma. Vi skulle på affärn en sväng, upptäckte att Patric hade mitt bankkort. Fick fara på stan och möta honom där, fastnade bakom två lastbilar som tjorvat fast sig på en liten enkelriktad gata. Tove tappade humöret och Brodde hade febervärk. Efter 15-20 minuter lyckades lastbilarna ta sig iväg, och vi for och köpte sjukstugefika. Glass, saft och lättsam mat.

Hämtade Leon, och det gick lika smidigt som på morgonen. Han hade haft en jättebra dag! Hemma skulle han ha klättrat på väggarna. De hade gjort en teater, Petter och hans fyra getter. Den gjorde jag också på dagis när jag var liten!

Leon fick mellis och valde en film. Jag satte mig och ammade en trött Tove, och en trött Brodde la sig hos oss. De somnade båda två. Jag och Leon började med middagen och hade lite kvalitetstid bara han och jag. Sedan vaknade Tove, Brodde var upp en sväng och drack vatten men la sig igen.

Patric kom hem när middagen var klar. Vi hade en lugn kväll, och barnen somnade. En väldigt bra och behaglig dag med knappt en enda konflikt! Jag tror faktiskt inte att det ens blev en enda, kors i taket!

Precis pottat Tove, och nu ammar hon. Hoppas Brodde mår bättre imorrn, och att vi andra klarar oss.

Fick hem en sjal idag. Fick bära alla tre barnen i den. Otroligt välmående mamma nu som fått tanka närhet rejält!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0