Mån 8 jan-18

Sista dagen på jullovet för pojkarna. Imorrn börjar dagis igen. Som de har längtat!

Vi har haft en lugn dag. Murslat på bara. Hela familjen tog en promenad till Valla. Tove på min mage, Leon och Brodde på en varsin snowracer. Vi gick in på Patrics jobb och han tog på sig ett jobbpass en dag när pojkarna är på dagis. Vidare mot Ica för att posta och hämta paket, och hemåt igen.

Tove höll på att gnaga på mina fingrar, som vanligt. Då kände jag nåt sylvasst, en liten tand som tittade fram! Alltså, hon föddes ju nyss känns det som! Min lilla bäbis, som haft det så jobbigt med tandsprickningen. Tanden bredvid lär poppa fram inom 3-4 dagar ungefär skulle jag tro. Så var det för pojkarna med. Räknar man från dagen de var beräknade att födas alla tre, och hur gamla de var när första tanden kom upp, så är det faktiskt ganska precis samma ålder för alla tre! På sin höjd några dagars skillnad bara. Lite kul ändå!

Alla barn somnade en timme tidigare ikväll än vanligt. Jag hann därmed sticka klart första sockan åt Patric. Stickar vidare på Leons byxoe ikväll, innan jag lägger upp för socka nummer två imorrn. Sedan har jag en drös med projekt jag vill göra. Sockar åt barnen, disktrasor, valkade sittunderlägg, vantar. Ja, jag kommer inte vara göralös. En tröja vill jag prova sticka också.

Tove vaknar ofta ikväll, får se hur länge det tar innan hon kommer till ro ordentligt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0