Mån 22 jan-18

Sådärja, knappt nån sömn i natt heller. Och Tove ville inte sova på dagen, på sin höjd slumra med bröstet i munnen. Ikväll när hon äntligen hade somnat efter mycket om och men, så tog jag en dusch. Efter ett par minuter kom Patric in. Med Tove. Han fick klä av henne så fick hon hoppa in i duschen med mig helt enkelt.

Leon och Brodde, ja de har varit i farten idag. Herreminje vad de har lekt, bråkat, hittat på hyss, pysslat och drivit mig till vansinne. De var på bibblan en sväng med Patric och lånade böcker, och handlade, så då fick vi ha det lugnt här hemma, Tove och jag.

Har inte lyckats med mer än amma, sjala eller kramas med Tove idag. Hon är supermammig! Kollade utvecklingskalendern, Wonder Weeks, och ja, det var ett stort åskmoln över den här veckan. Hon går igenom en rätt bra utvecklingsfas. Det gör det lättare för mig ändå att hantera, när jag vet varför, så jag bara inte känner mig sämst som inte kan göra henne nöjd.

Försökte sticka ikväll, meeen tillbaka till Tove direkt. Patric och grabbarna sover i alla fall. Jag vill få ett par sammanhängande timmar åtminstone. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0