Mån 15 jan-18

Jag vaknade med Tove vid bröstet imorse. Jag ammar i sömnen tydligen, men det funkar för oss båda! Fick lite bråttom, för vi skulle vara på BVC 40 minuter senare.

3-årskoll för Brodde. 98 cm lång och 13,8 kg. Han fick titta på bilder.
- Vad är det här?
- En kaffekopp!

- Vad brukar du dricka ur en kopp?

- Ja, inte kaffe i alla fall!

- Vad är det här?

- En napp.

- Har du en napp?

- Jag är väl ingen bäbis!

Han fick hoppa, rita, sparka boll, bli undersökt och småprata lite. De lyssnade på hans hjärta, eftersom det hörts ett blåsljud när han var magsjuk, men det hördes ingenting nu. Skönt! Sedan var det Toves tur. Hon vägde in på 8510 gram och var 68,5 cm lång. Min lilla jänta, så stor! Inga anmärkningar på henne heller, en pigg och glad och välmående tjej! Efteråt gick vi in till Patric och Leon på öppna förskolan en stund innan jag hade tid på hälsocentralen för ett återbesök med min inflammerade tå. Den blir dyr den här tån!


Hem och lägga lillan för en tupplur. Hon är läskig att amma nu, för hon bits! Andra tanden är preciiis på väg att komma igenom. Det är som att amma en babyalligator! Tur hon har lite hull att ta av.


Resten av dagen har vi tagit det lugnt hemma. Efter att barnen somnat satte jag mig och stickade. Har väl 25-30 cm kvar att sticka på det andra benet av Leona byxor innan de är klara, och Patrics andra socka börjar ta form.


Pirayan är vaken, och bits. Suck. Men tror hon somnar snart, hoppas jag. Det gör ju ont!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0