Mån 1 jan-18

Ett nytt år, och imorrn fyller Brodde 3 år. Vi tittade på bilder från när han, Leon och Tove låg i min mage och när de var nyfödda. Det var kul att se hur lik sig de är ändå!

Vi fick besök av svärmor och svägerskan efter lunchen, som kom med gofika. Svägerskan hade födelsedagspresenter till pojkarna också, som de lekte med hela resten av dagen. Tove, hon sov en superlång tupplur när de var här.

Annars har dagen varit ganska vanlig, med lek och pyssel och syskonbråk. Tove var varit lite extra kinkig idag och ikväll, utvecklingfas i kombo med kliande tandkött... Sjalen har räddat oss kan jag ju säga!

Försöker sticka på både Leons byxor och Patrica sockar de stunder jag har. Hann lite när Tove sov och pojkarna lekte. Leon satte sig bredvid mig efter en stund, plockade upp nystanet och luktade på det. "Åååh, det luktar lamm! Du får inte tvätta byxorna sedan, för jag vill inte att lukten ska försvinna. Haha, det kommer lukta lamm på dagis!" sa han och sniffade på garnet. Nu ikväll försöker jag också sticka, men Tove sover oroligt och vaknar stup i ett.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0