Lör 13 jan-18

Inte mycket sömn. Brodde var upp och lallade ett par timmar, när han väl somnat om vaknade Tove. Så det blev efter 3 jag fick lägga mig.

Och upp tidigt, Patric for hemifrån vid halv elva, då började cirkusen. Pojkarna bråkade med varandra, gaddade sedan ihop sig och bråkade med mig, sedan med varandra igen, och med mig. Och Tove mitt i allt, trött och hungrig. Fick på nåt vis ordning på allt, Tove somnade, pojkarna lugnade sig. Vi städade, och så kom svärmor som min räddande ängel. Utan henne hade jag gått under idag. Hon, Leon och Brodde promenerade till affärn, pojkarna hade skött sig så bra så. De är så lugna med henne. När de kom hem hade jag fixat kaffe, och vi fikade. Bakade rawgodis också, som bara jag och svärmor tyckte om tydligen. Aja, mer till mig ikväll då!

Lagade middag, sedan varvade vi ner. Brodde ville lägga sig, så jag och Tove la oss med honom. Han sov på knappt en minut! Svärmor låg och berättade saga för Leon, som somnade, och jag la Tove.

Världens bästa svärmor for hem, och allt blev så tyst och stilla. Satte mig och stickade. Patric kom hem efter 12 timmar hemifrån. Och nu är det läggdags.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0