Tis 6 feb-18

Tove stökade i natt, och jag somnade fullt påklädd med henne på småtimmarna. Igår höll vi oss hemma, och pojkarna klättrade på väggarna. Patric har introducerat TV-spel för Leon, och igår bad han mig om hjälp med ett hinder på en bana.

- Mamma, hjälp mig!

- Jag är sämst på TV-spel, försök själv.

- Men jag behöver hjälp med det här, jag har försökt och jag kan inte!

- Ja, ok, jag försöker.

Jag får kontrollen, dör direkt. Provar igen, dör. Provar ännu en gång, game over. Leon suckade djupt och tog kontrollen av mig.

- Äh, mamma, jag gör det själv istället...


Idag var det dagis, som grabbarna har längtat! Det var jättelite barn där, många var hemma med influensa. Skönt ändå med lite lugnare tempo på dagis. Här hemma pysslade jag om Tove, som är på bättringsvägen äntligen.


Innan middagen tog jag och Tove en dusch, tänkte att det skulle hjälpa mot hennes småtäta luftvägar. Det funkade bra! Hon satt i vattensjalen, Leon och Brodde hoppade in också. Blev lite trångt, men det gick! Och Patric fick laga middagen i lugn och ro.


Vi hade lite dansparty och städtajm innan läggdags. Barnen är så duktiga på att stöka till, jag vill gärna att de blir duktiga på att plocka upp efter sig också. Men men, de hjälpte till lite i alla fall, och de hade kul. Huvudsaken det.


När barnen somnat satte jag mig och stickade på Toves tröja. Patric spelade TV-spel. Ammar vår hostiga bäbis nu som precis varit på pottan, sedan är det läggdags och förhoppningsvis blir det en lugnare natt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0