Ons 7 feb-18

Det är alldeles stilla. Jag hör att Tove är på väg att vakna alldeles strax. Dagen i sig var rätt lugn. Eftermiddagen med. Innan sänggång halkade Brodde på pallen i badrummet och slog munnen. Tur i oturen så ska vi redan till tandläkarn imorrn med Leon, så då får Brodde kolla sina tänder med. Blev en fläskläpp och ett litet blåmärke i tandköttet. Vilka olyckskorpar till barn vi har! Och att de alltid lyckas slå munnen, jag fattar inte!

Fick hem ett gäng sjalar idag som jag fick i utbyte mot en av mina. Tanken var att jag skulle sälja vidare dem, men en av dem var så skön att bära i att jag kanske behåller den. Tove satt och ammade i den när jag och Brodde gjorde pannkakstårta. Pojkarna har ätit så klent de senaste dagarna, så idag gjorde jag mat jag vet att de slukar.

Brodde somnade fort, Leon rätt enkelt med. Tove somnade i sjalen när jag nynnade Blinka lilla stjärna. Hon satt så lugnt och tittade mig djupt i ögonen, och jag tittade tillbaka. Sedan blev hennes ögonlock tyngre, blinkningarna längre, till sist la hon kinden mot mitt bröst och somnade. Magiska stunder.

Stickat på tröjan åt Tove ikväll. Det tar sig! Fått dit ärmarna nu, så nu är det en bit av oket och halsen kvar. Sen så!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0