Lör 17 feb-18

Jag hade gruvat mig för idag. Ensam 7.30-17 med tre barn. Tove som knappt sover. Leon och Brodde som lever rövare och slåss. Men idag har gått så bra! Tove somnade i sjalen vid 10. Jag lagade då tidig lunch, pojkarna åt. När Tove vaknat klädde Leon och Brodde på sig och gick ut på gården. Jag och Tove kom ut en stund senare. Vi lekte att det var krig, och vi var jagade av dinosaurier och zombieskelett. Pulsade runt i djupsnön och gömde oss under en gran. Tove satt nöjt i sjalen.
 
Vi gick in, Tove ammade, sedan for vi på affärn. Lördagsgodis förstås! Pojkarna turades om att hålla Tove sällskap där hon satt i babyskyddet, medans den andre pekade på vilka godissorter jag skulle plocka i. Sedan hem, Tove somnade för en till (!!) tupplur, jag och Leon och Brodde kröp upp i sängen och läste bok.
 
När Tove vaknat igen var klockan 16. Pojkarna klädde på sig och gick ut och lekte på gården igen, medans jag lagade middag. Kvart i fem kom Patric hem och tog med sig grabbarna in. Middagen, nedvarvningen och nattningen gick superbra. Alltså, jag är i chock! Vad har hänt med våra barn? Den här dagen ska jag minnas varmt. Vi har haft så mysigt ihop, och alla tre barn har varit på sina bästa humör.
 
Ikväll har jag stickat på mina vantar. Bara tummarna kvar nu. Men nu har jag varit på pottan med Tove och hon ammar lite inför den långa nattsömnen.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0