Fre 3 aug-18

Haft en ganska tung dag. Först en tung natt, igen. Tove sover som en kratta, och enbart vid bröstet. Så, jag sover knappt alls. Leon har varit på tjurhumör utan dess like hela dagen, och Brodde apar ju efter. Kul va? Patric skulle sova lite efter nattjobbet, så tog med mig barnaskaran på affärn. Skulle strippa tygblöjorna idag, alltså grundligt rengöra dem med klorin i en balja och 2-3 extra rundor i tvättmaskinen, och det var ett jäkla stök när jag hade tre barn i hasorna som ville tutta, som bråkade, som ville ha mat, som ville ha hjälp, som ville hjälpa till, som ville tjata öronen av mig... Ja, det var ett projekt minst sagt. Men jag fick det gjort, och nu får vi se om jag lyckades med rengöringen nästa gång Tove använder dem. Idag köpte jag engångblöjor hon får ha medans de torkar.

Tvättat som idioter idag. Jag har städat som en också. Får panik på kaoset här hemma. Jag gör inget annat än städar hemma, men lika fort är det ogjort igen. Idag fick jag golven ordentligt rena i alla fall, och vårt sovrum (igen).

Imorrn ska jag jobba hela dagen, så må sova nu. Tove lär hålla mig vaken, och imorrn kväll ska jag ju ha ork att städa kaos igen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0