Tis 24 apr-18

Pojkarna fick vara hemma idag. Leons allmäntillstånd var inte helt 100. Men ja, efter förmiddagen var det ju full rulle igen som vanligt. Jag och Tove gick till babyöppet på öppna förskolan. Lugnt och skönt ett par timmar. Hon somnade i sjalen på vägen hem och sov i nästan två timmar.

Grabbarna hängde med Patric och handlade lite på eftermiddagen. Jag har väl gått och småplockat här hemma mest hela tiden. Tove var kinkig på eftermiddagen, så det blev sjal och tutte för hennes del. Hennes tredje tand är precis på väg att spricka igenom, och det märks på henne.

Brodde åkte lite ananassele på eftermiddagen. Han skulle prompt ha luvan på. "Det blir för trångt" sa jag. Men nej, han skulle ha. Så han fick den. "Uuääh, mamma, det är för trångt!" gnällde han... Och innan middagen satt han med en burk ananas. Åt direkt ur den, hällde upp spadet i ett glas och drack. Ananasen som blev kvar åt han som grönsaker till maten. Jo, det råder ju inga tvivel om att ananas är hans grej.

Tvärseg ikväll. Beställt järntillskott då jag starkt misstänker att jag har brist på det. Imorse när jag vaknade gungade allt, och jag är ju jämt dödstrött. Hoppas det ska hjälpa att kicka igång mig lite.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0