Tors 7 sep-17

Inte min bästa dag. Tove sov vid bröstet hela morgonen. Sedan har hon inte velat sova. I sjalen gick det an, så hon verkar befinna sig i ett utvecklingssprång och behöver ännu mer kroppskontakt än annars. Tur vi har våra sjalar!


Dammsugarn gick sönder, sa Patric. Jag sålde en sjal, han fick fara och köpa en ny dammsugare. Innan han skulle bära ut den gamla så testade han den en sista gång. Tro på fan den startar! Och det såklart efter att den nya var uppackad och provkörd. Livet...

Patric och pojkarna for och hämtade lite paket. Nya skor åt Leon och en bärsele till mig. Eller ja, inte till mig, jag har anordnat en sjalträff i helgen eftersom Ergobaby kontaktade mig och ville att vår sjalgrupp skulle få testa deras nya sele och recensera den. Jag avskyr selar, men ska bli kul att testa. Fick prova supersnabbt med både Brodde och Tove, må ju lära mig den så jag kan vara behjälplig på träffen.

Leon hade fotbollslek ikväll, så efter middagen gicl vi iväg hela familjen. Tove som sovit dåligt sov nån timme i sjalen. Brodde och Patric gick runt i omgivningen på äventyr. Jag fick stå och kolla på när Leon lekte fotboll med sina kompisar. Min lille pojk, han har blivit så stor! Grabbarna cyklade dit och hem, inte lätt att hinna med dem inte!

Kvällsfika och nedvarvning. Patric la pojkarna medans jag lyckades få Tove att somna för natten. Inte så mycket vuxentid ikväll, men jag fick duscha i alla fall så det gjorde gott!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0