Tis 26 sep-17

Lilla Tove, redan två månader gammal! Herreminje vad fort tiden går med småbarn. Leon och Brodde hade bråttom att få komma iväg till dagis imorse. Jag och Tove hade en segare start, vi blev störda i amningen av elektrikern som borrade betong i källaren precis under oss. Vi sjalade upp, packade väskan och gick till öppna förskolan. Hon sov på vägen ner. Höll upp hissdörren åt en mamma med vagn. Hon pratade i telefon. Hörde henne säga "Då sitter de i grodposition", sedan vände hon sig om för att tacka, och såg då Tove i sjalen. "Åh, nu kom det en som bär så!" sa hon i telefon. Vi började prata, hon ställde en massa frågor, och sedan gick hon med i vår sjalgrupp på Facebook. Inne på öppna förskolan satt jag och surrade lite med hon som jobbar där, vi ammade och pottade, och vid 12-tiden sjalade vi upp och gick hem.

Patric for och hämtade paket åt mig när jag kom hem, för Tove ville amma. Tygblöjor och en sjal fick jag idag. Sedan hämtade vi grabbarna på dagis. Patric for iväg med dem direkt på utflykt. Vi tjejer stannade hemma och ammade.

Småstökig sen eftermiddag och kväll. Först nu vid 21 sov alla barn. Tvärtrötta föräldrar som stökar med föräldradagar nu innan sängen.


Vid 13-tiden idag pratade jag och Patric om "tänk om barnen klipper sig själva med saxen nån gång. Det får inte hända!". Vid 16.30 kom Leon och sa "Kolla, jag har klippt håret alldeles själv!"......

Men hur dåliga är inte vi då? Jag och Patric? Vi hade bröllopsdag igår. Det kom jag på nu. "Visst var det igår?" frågade jag honom. "Eeeeh, ja? 25 va? Eller?" sa han. "Äh, jag må ta av mig ringen och kolla" sa jag.Kommentarer
Maggan

Tradition. ...va e de ????? 😉😉😉😉 ❤

2017-09-26 @ 23:39:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0