Tis 19 sep-17

En bra natt, en lugn morgon, en förmiddag på öppna förskolan där det var spädbarnsöppet. Jag och Tove tog en sjalpromenad ner. Hon somnade direkt i sin ullsjal under min ullkappa, andandes frisk höstluft. Hon fortsatte sova i nästan 1,5 timme när vi kommit fram. Småsurr och sångstund. En kopp te och en macka. Då var lillan vaken, och fick sitta i en babysitter för första gången medans jag åt. Hon var mätt, nysoven och hade precis pottat, så hon var nöjd.


Patric hämtade oss. Vi städade lite hemma (Patric hade röjt hela tiden när vi var på öppna förskolan), sedan hämtade vi grabbarna. De hade sprungit Bamse-loppet idag. Brodde visade stolt sin medalj.

Patric tog med sig Len och Brodde på utflykt. Jag och Tove stannade hemma och ammade. Hon somnade tjugo minuter innan grabbarna kom hem.

Klippte Broddes lugg när Patric lagade middag. Leon ritade "stämplar" på sina händer med en bläckpenna. Pojkarna hittade på hyss, men hade roligt tillsammans.

Barnen somnade sent. Jag tog en dusch, Patric har nyss lagt sig och jag gör mig iordning nu. Passade bara på att klippa mig själv lite, topparna. Så nu är det gjort för ett halvår framåt ungefär!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0