Sön 24 sep-17

Vi vaknade till en gråmulen och småkylig dag. På med ullunderställ och ytterkläder, mot Jämtkraft Arena! Leon skulle spela fotbollscup med sina kompisar. Toys R Us arrangerade en minicup. Lag om fyra spelare, tre matcher på 5x2 minuter. Barnens farmor och farbror kom dit och tittade också. Leon blev supernervös vid uppvärmningen och ville inte vara med. Vi pratade lite, sa att det var ok om han inte ville men att han kunde känna efter en stund. Han beslöt sig för att prova ändå. Patric hade "magiskt vatten" i vattenflaskan, och med det magiska vattnet sprang Leon runt på planen superglad. Han och hans kompisar hade jättekul. Den tredje matchen var de väldigt trötta och de orkade inte hålla humöret eller fokus uppe. När cupen, som höll på i dryga timmen, var över så fick alla spelare en påse från Toys R Us med lite leksaker och en fotboll i. Brodde gick runt och pysslade på med sitt medans Leon spelade, och Tove sov i sjalen.


Vi for till svärmor och åt lunch. Barnen lekte med sin farbror. Tove fick mysa massor med farmor. Ett par timmar senare for vi iväg och köpte höstytterkläder åt Leon, sedan hem.

Grabbarna var trötta när vi kom hem. Brodde sa att han ville lägga sig vid halv sex. Leon somnade fort när han väl la sig. Tove slocknade strax efter halv nio. Patric drog iväg och spelade fotboll. Jag ägnade mig åt sjalvård. När han kom hem småpratade vi nån timme och nu är det läggdags. Först ska Tove ammas och få en ny blöja.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0