Ons 27 sep-17

Jag är mer död än levande på morgonen, även fast jag sover många timmar. Jag är ingen morgonmänniska! Patric och grabbarna gick till dagis, jag och Tove ammade. Sedan blev det kaffe, och så for vi till Dette och Camilla för att spana in deras nya hem. Och få lite gofika förstås! Osvensk som jag är så tog jag den sista kakan på tallriken. Tove sov sig mest igenom besöket, men hann låna framtida polarens potta innan hon slocknade i sjalen.
 
Väl hemma igen städade vi. Tove har inte velat sova mer idag än den korta luren på förmiddagen. Räknar inte med när hon somnar till vid bröstet. Så hon var seg. Vi gick och hämtade Leon och Brodde. Vanligtvis somnar Tove i sjalen den korta biten, men inte idag. När vi kom hem stekte Patric pannkakor till mellis. Sedan var det lek och stoj fram till middagen, och så nedvarvning. Grabbarna hann hitta på lite hyss, men så illa var det inte. Rätt standard. Klockan hade passerat 21 innan alla barn sov.
 
Bonde söker fru hade ju premiär idag. Så jag såg det på TV4Play när lugnet infann sig. Sedan har jag roddat med en specialbeställning på en sjal. Vi var en grupp på nästan 100 medlemmar som skulle enas. Röstning hit och dit. Jag ska inte ens ha en sjal, men det var roligt att få vara gruppledare som sköter det administrativa kring hela processen, och det gick rätt smidigt till ändå! Ska bli kul att se de färdiga sjalarna sen.
 
Lur på om Tove är på väg att vakna nu, så här blir det punkt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0