Mån 25 sep-17

Att ta sig iväg med tre griniga ungar är inte lätt. Men iväg tog vi oss, till öppna förskolan. Väl där blev alla tre barn solstrålar. Hon som jobbar där kom och berättade att hon köpt in lite nya saker och uppdaterat lite. Bland annat nya pottor. "Jag hittade en mindre modell, men uttagbar skål. Jag tänkte på er när jag beställde, den passar nog Tove bra!" sa hon. Hon är så underbar, hela våran lilla öppna förskola är underbar. Sedan Leon var en liten pluttbäbis har vi varit där mycket, är så glad att det finns. Och hon som jibbar där är en så fantastisk människa! Barnen lekte, Tove ammade mest. Strax innan lunch for vi hem.


Patric och pojkarna for och handlade. Tove somnade så jag storstädade så mycket jag hann. Eftermiddagen och kvällen flöt på. Grabbarna busade, lillan tuttade. En stund var det fulländat kaos när tröttheten slog till. Leon skrek och grinade. Brodde skrek och grinade. Tove skrek och grinade. Brodde ville lägga sig, och somnade fort. Tove ville amma och sova, och somnade fort. Leon somnade fort han med när han ville lägga sig.

Tove och Brodde vaknade. Brodde fick sitta med oss i soffan en stund, sedan la han och Patric sig. Tove vaknade och fick ny blöja och mat i magen. Nu har hon precis somnat om i mina armar. Så nu är det god natt!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0