Lör 23 sep-17

När vi vaknat och fått i oss kaffe gick Patric, Leon och Brodde ut och lekte. Jag och Tove for och hälsade på min farmor. Hon fick rå om sitt minsta barnbarnsbarn, vi surrade och fikade. Älskade farmor! Vi var hos henne i tre timmar, sedan var vi tvungna att fara och handla. Så vi for på Ica, sedan hem. Pojkarna fick lite lördagsgotta, sedan plockade Patric fram hårtrimmern och ville bli klippt. Då ville Leon också klippa sig. Och Brodde! Med trimmern! Gaaah, Broddes långa fina hår! Jag fick en klump i magen. Frågade om han var heeeelt säker, det var han. Kanske lika bra, tänkte jag, för jag får ju inte borsta hans hår så han får massor av tovor. Hans ljuva hår föll till golvet. Leon plockade upp en lock och la i en silverburk till mig, för han vet hur mycket jag tycker om Broddes hår. Han är så himla go och omtänksam, Leon! När alla var nyklippta fick de ta en dusch och ett bad.


Jag och Tove drog på ett till äventyr när hon sovit och ammat. En sjal jag drömt om, som jag aaaldrig trodde jag skulle få tag i, kom upp till salu. 10 minuter härifrån! I exakt den storleken jag behövde! Hade fjärilar i magen hela bilresan. Jag behövde verkligen det här, efter alla motgångar den här månaden, och min hopplösa (trodde jag) förälskelse i den här sjalen. Och nu blev den min! Tänk att en bit tyg kan göra så mycket! Tove fick premiäråka direkt när vi kom hem, vi gillar den skarpt!

Det blev en sen kväll. Brodde somnade som vanligt. Tove med, hyffsat. Men Leon hade svårt att komma till ro. Klockan blev tjugo över tio innan han somnade! Så det blir typ bums i säng för oss vuxna. Imorrn ska vi på fotboll, Leon ska spela en minicup som arrangeras av en leksaksbutik. Han och hans kompisar som spelar fotboll tillsammans på torsdagar. Älskade unge, så stor han börjar bli!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0