Fre 29 sep-17

Klockan blev nästan 6 imorse innan jag fick somna. Tove var go och glad i natt, så vi hade det bara mysigt fast jag gärna hade sovit. Men när jag väl fick somna hade jag en sån hemsk mardröm. Med alla tre barn har jag drömt mardrömmar om att de hamnar under vattnet i vårt badkar. Nu var det första mardrömmen av det stuket med Tove. Usch, jag hade sån ångest när jag vaknade med ett ryck. Såg henne ligga alldeles bredvid mig, och sov så sött. Klappade henne och höll hennes hand, så somnade jag om.


Förmiddagen var rätt flöjig. Jag passade på att städa lite när Tove sov en stund och pojkarna var lugna. På eftermiddagen for Patric och Leon på bio. Jag, Brodde och Tove skötte tvättstugan. Tove somnade i sjalen och fortsatte sova när vi hämtat upp all tvätt. Då läste jag och Brodde bok, och passade på att mysa bara vi två. Han är väldigt närhetssökande av sig. Vill sitta i knät, vill hålla handen, kommer och vill ge en kram bara sådär. Goungen. Både han och jag tyckte det var supermysigt att sitta tätt intill varann i soffan, hålla handen och läsa bok.

Vi åt middag när Patric och Leon kom hem. Sen middag, så det var läggdags ganska snart därefter. Barnen somnade enkelt alla tre. Och jag har fått kvällen för mig själv, vilket har varit väldigt skönt. Patric la sig tidigt. Ska snart ge Tove en ny blöja och amma, så hoppas jag vi ska sova gott tillsammans resten av natten. Utan mardrömmar vore skönt!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0