Sön 29 okt-17

"Det är bra att grabben lär sig knyta" flinade Patric när jag frustrerat fick knyta upp ett snöre jag nyss knutit upp för att kolla förbi men som Leon hade hunnit knyta tillbaka när jag skulle gå tillbaka. Ja, vi har fått vardagsmotion idag. Över, under, över, under, äsch det är för jobbigt så jag tar en annan väg. Kylen och frysen var fastknutna med skafferiet. Golvlampan satt ihop med högtalarna och en byrålåda. Och dörrarna, alla dörrarna. Men ja, det är bra att grabben lär sig knyta.

Vi har mest varit hemma idag. Brodde har inte mått så bra, han ser ut att ha åkt på en dyngförkylning. Leon är pigg i alla fall. Tove med. Jag är trött som alltid, Patric är min och barnens klippa som vanligt.

Igår när vi var hos min pappa fick jag inspo på en maträtt som hans fru lagade. Potatisbakelser. Så det beställde jag idag när Patric skulle på affärn. Han köpte grejer så vi kunde göra det, och så stekte vi på lite kött. Supergott! Och barnen åt hur mycket som helst! Till lunchen fick de korven från ekobonden hemma i byn, Leon är så förtjust i den korven och gissa om han blev lycklig när moffa skickade med sån hem med oss igår!

Jag och Tove har mest ammat idag. Hon är i en ökningsperiod och ska få till mer mat. Så vi tuttar konstant typ. Men jag har ju lite att roa mig med under tiden hon halvsover och snuttar.

Patric var på innebandy-Korpen ikväll. Brodde somnade innan han for, sjuklingen. Bäddade ner Leon på soffan som han ville, nattade Tove, la sedan Leon. När Leon somnat vaknade kraxiga Brodde, och när han somnat om vaknade Tove. Men sen så, sen sov alla barn. Och Patric kom hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0