Sön 15 okt-17

Sååå trött. Har suttit och ammat mest hela dagen. Vi tog en dusch ihop också, jag och Tove. Brodde och jag har skött tvättstugan. Patric och pojkarna var iväg och köpte vinterskor åt Brodde av en kompis, sedan hälsade de på svärmor. Tove och jag satt och ammade hela tiden de var borta.


Patric hade två Korpen-matcher ikväll. Slutspel och final. Han gick hemifrån halv sju och var hemma efter tio. Brodde och Tove somnade samtidigt vid 20, Leon ville se sina barnprogram så han fick vara uppe medans jag la småsyskonen. Sedan när de somnat gick vi och borstade tänderna och la oss, och halv nio sov han med. "När pappa nattar är det bra. Men när du nattar, mamma, då är det bäst" sa han, och vi höll handen tills han somnade. Tove lyckades med en rolig grej också ikväll näe jag bytte blöja på henne. Då gullade jag och pratade med henne. "Snart ska ni ta kort också, alla tre. Syskonkort! Jag undrar vad ni ska ha på er då? Rena kläder?" och hon började gapskratta! Slumpen såklart, men så klockrent!

Och imorse då, pojkarna... Leon sa "Mamma, vi har inte haft din telefon". Nähä, ok, tänkte jag misstänksamt. Tar min telefon. "Brodde hade den" ropade Leon. Jag kollar telefonen. Då har de öppnat appar, ringt samtal och fnissat, och tagit en jädra massa bilder på sig själva och på en av pottorna. "Vi har inte haft din telefon, och så hittar jag bildbevis... Tokungar!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0