Ons 4 okt-17

Ännu en dag av städning och rensning. Det är så befrianden. Nu börjar jag kunna se skillnad också, ju mer rat som försvinner.


Svärmor kom och åt middag med oss. Hon lekte med barnen medans Patric gjorde middagen och jag fick städa sovrummet. Tove låg nöjt på sängen och kikade när jag for runt.

Kvällen blev stökig. Pojkarna växlade mellan att klänga på mina ben och slåss med varandra. Tove var så onöjd. När grabbarna skjutsade hem svärmor gjorde jag allt för att lugna ner lillan. Inget dög. Inte amma, inte vagga, inte potta, inte leka, ingenting. Till sist tog jag av oss båda kläderna, satte henne i vattensjalen och klev in i duschen. Hon blev tvärtyst. Suckade och slappnade av, la sitt huvud på mitt bröst. Vad hon blev lugn! Där stod vi tills Patric, Leon och Brodde kom hem igen. Sedan gick det att amma henne igen, när hon var lugn. Hon somnade tidigt. Brodde med. Leon somnade sin vanliga tid. Jag fick se Bonde söker fru, och koppla av. Och nu ska jag lägga mig bredvid Tove och sova.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0