Ons 25 okt-17

Plöjt igenom räkningshögen och gjort klart för den här månaden. Sett Bonde söker fru, och konstaterar att det blir mindre och mindre bra för varje säsong.
 
Imorse var det minusgrader och snö. Klädde på barnen otroligt ordentligt, och de hade hållt sig varma på dagis. Det är något jag lovat mig själv, att barnen alltid ska ha ordentliga kläder och aldrig behöva frysa på dagis. Dagen här hemma gick mest åt till att amma, och städa lite. Hann inte sådär supermycket faktiskt. Men men.
 
Vi hade en lugn eftermiddag. Patric gjorde pizza till middagen, jag och barnen donade på. Jag, Leon och Tove surrade med moffa på FaceTime och momma på Skype en stund medans Patric nattade Brodde. Sedan var det läggdags för de två små barnen också.
 
Har inte hunnit hälften av vad jag skulle göra ikväll, och sitter nu och velar. Göra klart nu, och få mindre sömn, eller göra klart imorrn och få en stressig förmiddag. Det blir nog det första, det finns ju kaffe, och stress gör mig grinig. Har massor att göra imorrn med. Handla, byta däck på bilen, posta paket, BVC med Tove. Det ska hinnas med under de få timmar pojkarna är på dagis. Då har jag inte räknat in Toves långa amningar där heller.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0