Fre 20 okt-17

I tre dagar har Brodde haft sina silkestights på sig. Dygnet runt. Han vägrar ta av sig dem. Och, hans eksem ser så himla mycket bättre ut! Jag är så himla lycklig för hans skull! Han har ju haft det jobbigt, vi har smörjt enligt läkarens ordination men det har inte blivit nå bättre. Tills nu då förstås! Så på måndag ska vi ringa hälsocentralen. Dels för att få en second opinion på vad det är för problematik han har, och dels för att få silke på recept. Det ska finnas tuber man trär på kroppen som ska vara toppen vid hudproblem, och som man kan få på recept. Nu när silkestightsen gett effekt så fort känner vi att vi måste fortsätta med silke för att hjälpa huden läka!


Vi for på utflykt. Till pumptracken, en typ cykelpark som byggdes nu i början av hösten. Grabbarna cyklade runt som galningar! Och vad duktiga de är! Tove sov i sjalen. Svärmor kom dit hon med. Patric fick skjutsa hem mig och Tove efter nån timme, sedan var han, grabbarna och svärmor där ett bra tag till.

Tove kör på amma, kräkas, amma, kräkas. Är väl nån upptrappning nu, och utvecklingssteg för henne. Eftermiddagen höll vi oss hemma. Leon ritade zombies, jag och Brodde läste om dinosaurier när Tove sov. Efter middagen lullade vi alla på, bara tog det lugnt. Sedan var det läggdags.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0