Tors 9 nov-17

Tove har varit feberfri idag. Hon och jag har rethosta kvar. Leon och Brodde har varit på dagis, Patric var på utvecklingssamtal för Brodde och det är verkligen väldigt annorlunda barn vi har hemma jämfört med hur de är på dagis. Förra året på Leons utvecklingssamtal tänkte vi "pratar vi om samma barn?". Men det är ju väldigt intressant att höra hur pojkarna är där, vad de kan och vilka färdigheter de besitter som de kanske inte alltid visar hemma. Brodde till exempel kan tydligen klä på sig alla ytterkläder själv förutom skor och vantar. Det ska han ha hjälp med hemma. Vid mellis här hemma frågade Patric honom "Jag hörde att du kan klä på dig själv på dagis..?" och Brodde såg finurlig ut och svarade att nej det kan han visst inte. Nästa vecka har vi utvecklingssamtal för Leon, det ska bli intressant!

Jag hann vika undan en del tvätt, och Patric städade. När pojkarna kom hem for vi iväg allihop på loppis. Hade fått tips om oanvända pottor i en modell som inte tillverkad längre, som är superbra tycker jag. Så vi köpte två stycken. Tove ammade och sov i sjalen, grabbarna flöjde runt. Vi körde ett snabbesök, för alla var småtrötta.

Middag, varva ner, sova. Ute blåser det hårt. Jag har inte sett Bonde söker fru än, börjar jag tappa stinget?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0