Tis 7 nov-17

Idag var ingen vanlig dag, för det var min mammas födelsedag. Hurra hurra hurra!

Varken hon eller jag sov så mycket i natt. Tove hade en jobbig natt, och höll mig vaken, och vi höll mamma vaken. Mamma var sympatigravid med mig under mina tre graviditeter, och nu var hon sympativaken med tussig bäbis. Vi somnade på morgonen, och var som klubbade sälar båda två när Patric lämnat pojkarna på dagis och försökte få liv i oss när han kom hem.

Tårta och kaffe till frukost. Amma, snyta och torka ögonen på Tove. Patric gjorde ärenden. När Tove väl sov en stund hann jag städa lite. Sedan gick vi alla och hämtade Leon och Brodde. De hade haft en superbra dag på dagis, som alltid. De stortrivs där!

Vi sa hej så till mamma som hoppade på tåget tillbaka till Norge på eftermiddagen. Hon är säkert helt utmattad nu efter några dagar tillsammans med familjen Sandin, men vi har varit väldigt glada att få ha henne här.

Sena eftermiddagen och kvällen var lugn, och efter middagen lekte grabbarna en stund sedan var det läggdags. Jag och Tove satt med Leon när Patric la Brodde. Jag sa ord som Leon fick skriva. "Flamingo" skrev han på första försöket. Han är så jäkla duktig alltså, jag är superimponerad över honom! När Brodde sov gick Leon och la sig med Patric, och jag nattade Tove.

Det är inte många timmar per kväll jag och Patric får tillsammans bara vi två. 1,5-2 ungefär. Men ikväll tog vi oss en extra timme framför Netflix. Tove vaknade mot slutet och skulle på pottan. Ammade sedan i soffan så vi såg klart avsnittet innan Patric pussade mig god natt. Så nu sitter jag med Tove vid min barm och hon är på väg att somna. Hoppas hon får en lugnare natt, lilljäntan, utan en massa hosta och täppt liten näsa.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0