Tis 14 nov-17

Vi hade utvecklingssamtal för Leon idag på dagis. Det är verkligen två helt annorlunda barn vi har hemma jämfört med hur de är på dagis! Att få höra hur han är mot sina kompisar, hur han hanterar situationer och vad han gillad att göra är så intressant. Vi frågar ofta vad han gjort på dagis, men får bara svaret "lekt". Personalen har alltid mycket mer att berätta!

Här hemma hände inte mycket. Jag beställde garn och en rundsticka för pojkarna ville att jag skulle sticka mössor åt dem. Beställde reflextråd också jag ska brodera med sedan, mörkret är ju här.

Idag kom min sjal hem igen. MIN sjal. Den sjalen typ hel sjal-Sverige förknippar mig med. Var dum nog att sälja den när allt var kaos nu i höst. När Kasper dog, utgifterna hopade sig, bilen pajade och fan och hans moster. Nu är vi på fötter igen, och då kom min sjal ut till salu. Så jag köpte tillbaka den. Sjalen jag köpte i januari. Som bott här längst av alla. Som burit Brodde i såååå många timmar, även Leon. Som Tove sjalades i på BB när hon var 5 timmar gammal. Nu är den hemma igen, vår Andy-sjal.

Barnen sover. Tove har precis varit på pottan, ammat och somnat om. Jag har stickat lite. Men nu är det läggdags. Ser fram emot garnerna som kommer. Pojkarna fick välja själva. Brodde valde såklart lila. Leon valde ett dovt multifärgat garn, regnbåge sa han om den. Det jag stickar just nu kanske blir en mössa åt Tove om jag fick till storleken rätt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0