Sön 12 nov-17

Jag hade en tung natt med Tove. Stackars Patric fick ruska liv i mig imorse, påminde mig om att det var fars dag och att han ville att jag skulle kliva upp så han kunde göra gofrukost åt familjen. Kaffet var klart också. Jag tog med mig barnen och gav Leon och Brodde ett varsitt paket att ge till Patric. En fidget spinner med Darth Vader eftersom Patric alltid lånar grabbarnas, och en nyckelring där det står "Att mina barn är bäst har inget med tur att göra". Han blev superglad.
 
Förmiddagen gick i ett nafs. Tove sov efter lunch, sedan for vi iväg på Ica Maxi. Jag köpte mig ett par sticknålar och två nystan, för jag har bestämt mig för att lära mig sticka. Leon var snabb med att beställa en halsduk, och Brodde ville ha "nåt lila". Så nu håller jag på och färskar upp minnet och tekniken från när farmor lärde mig när jag var liten. Ska förbi henne nåt i veckan och hämta massor av stickor och garner och mönster.
 
Patric var iväg på innebandy ikväll, så jag och ungarna lullade på här hemma. Leon ritade, Tove ammade, Brodde ville sitta nära. När de la sig, när Patric kom hem, somnade de alla väldigt fort. Tove hade somnat bara minuter innan han kom hem.
 
Suttit och stickat framför Bonde söker fru som jag äntligen fick tid att se. Och nu är det läggdags. Imorrn förmiddag ska vi lyckas med konsstycket att ha tre glada barn, för då är det dags för syskonkort!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0