Tors 27 jul-17

Sov stötvis och med korta intervaller i natt, som väntat. Lillasyster sov vid bröstet och vaknade för att amma då och då. Tack vare hormonpåslaget har jag ändå känt mig i form idag. Vi sjalade upp och gick och åt frukost. Efter det provade vi att grodhålla över handfatet så hon fick kissa. Precis då kom en barnmorska in. "Ååh, håller ni på att kissa? Ja men då tar vi och väger henne för en hemgångsvikt när hon är klar" sa hon, och jag blev positivt överraskad över hur insatt hon verkade vara i babypottning! Inte upplevt det tidigare inom vården när Brodde var liten.


Förmiddagen gick åt till amning och vila. Innan lunch var det läkarkontroll som lillsyster klarade utan anmärkning. Patric och ungarna kom och hämtade oss när jag fått äta, och så for vi hem.

Att landa hemma var både skönt och kaotiskt. Nu ska vi försöka hitta rutiner som funkar när vi har en bäbis hemma och som gör storebrorsorna nöjda. Blir säkert körigt ett tag, men vi får till det. Patrics bror kom en snabbis, och barnen blev så glada. Middag och nedvarvning. Inte en superenkel kväll, men nu har jag precis fått Brodde att somna bredvid mig medans lillasyster sover vid bröstet. Nu ska vi smyga oss ut så Patric får lägga Leon. Lillan har spenderat nästan varje sekund i sjalen sedan vi kom hem, och där trivs hon superbra!

Hoppas på att natten blir mild, och att jag och lillan inte väcker resten av familjen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0