Sön 30 jul-17

Vi började dagen med att sova länge hela familjen, och vi vaknade till finväder. Tove sov tryggt på bröstet och var så nöjd.


Det blev en rätt aktiv dag. Vid lunch tittade Dette, Camilla och deras lilljänta in. Dette hjälpte Patric att bära en säng från en granne och hit, jag visade Camilla hur man fixar pulls i en sjal. Leon och Brodde hängde med och hämtade sängen, Tove sov på mig i sjalen.

Svärmor kom vid 13-tiden. Vi fikade på uteplatsen, ungarna gjorde lera och murslade på tillsammans. När hon for gick barnen till sandlådan, en dagiskompis åt Leon kom dit. Tove ammade och Patric flidde upp här hemma och hade koll på grabbarna.

Innan middagen kom min pappa och hans fru på en snabbvisit för att träffa nya barnbarnet. Leon och Brodde var trötta men fick ny energi. Tove var på bra humör, men var mest intresserad av att amma såklart. Vi gör knappt annat känns det som, och det är ju bra att det funkar den här gången med!

Dusch och nedvarvning. Ikväll ville Brodde lägga sig när jag precis satt mig och börjat amma, så Patric fick natta honom medans Leon satt hos mig. Brodde somnade tokfort! Och eftersom Tove inte vill göra annat än att amma från ungefär middagstid till ett par timmar efter midnatt än så länge så la Patric Leon också.

Nu har jag och Tove krupit upp i sängen som vi hämtade och som nu står i lekrummet. Vi tänkte se hur vi får sova på det här viset. Förhoppningsvis kan det ge mig nån timme eller två med extra sömn. Börjar känna att jag behöver det nu. Men än har vi väl ett par tre timmars amning kvar innan sömn blir aktuellt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0