Ons 26 jul-17

Idag är ingen vanlig dag, för det är lillasysters födelsedag, hurra hurra hurra!


Kände igår kväll att det nog var på gång. Vid 23-tiden var jag säker, så Patric for och hämtade svärmor. Strax efter halv tolv kom vi in till förlossningen, och lite innan klockan tre i natt föddes hon efter en förlossning helt utan smärtlindring som jag ville. 51 cm lång och 3,8 kg tung, alldeles perfekt liten jänta!

Patric for hem vid halv sex så han skulle vara hemma när barnen vaknade. Hon lät honom sova ett par timmar och gjorde frukost till barnen och pysslade. Sedan skjutsade de hem henne och kom hit. Leon och Brodde var alldeles till sig, ville klappa och pussa på lillasyster.

Jag och lillan har mest slumrar hela dagen. Och ammat. Och när hon var fem timmar gammal fick hon åka sjal första gången när jag skulle äta frukost. Sjal vid lunchen, middagen och kvällsfikat med. Himla smidigt, hon sov nöjt och jag fick äta i lugn och ro. Annars har vi spenderat tiden i sängen och bara myst. Patric och barnen kom igen på eftermiddagen nån timme. Jag och lillasyster blir kvar tills imorrn, och jag längtar hem sååå mycket! Leon ringde ikväll och sa att han saknar mig. Brodde hade somnat tidigt, så han och Patric hade myskväll bara de två. "Tänk imorrn mamma, när ni kommer hem, då är vi fem i familjen" sa han. Goungen!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0