Ons 19 jul-17

Jag vaknade klockan sex. Alla andra sov. Åååh, vuxentid, tänkte jag och gick för att sätta på Nyhetsmorgon. Bara för att upptäcka att det numera börjar 6.40 på morgonen. Och så tassade Leon upp precis då. Men han fick sin frukost, overnight oats med lite olika bär, och så fick han se Nyhetsmorgon med mig en stund. Strax innan 7 smög Brodde och Patric ut ur rummet, sist Kasper.


Hela dagen idag har jag haft förvärkar i omgångar, precis som igår. Så jag la mig och vilade lite. Sedan for vi till svärmor och åt lunch. Patrics bror kom också. Han och barnen lekte camping. De byggde ett tält av stolar och filtar, låtsades grilla korv och fiska. Våra barn har en fantastisk farbror! Sedan for svågern hem, och då lekte Patric, svärmor och barnen ute en stund. Mig parkerade de på soffan.

Hem, mellanlanda, vidare till MVC. Där blev barnmorskan bekymrad när lillasysters hjärta slog så fort, så hon skickade in mig till förlossningen för en kontroll. Där fick jag ligga uppkopplad i 1,5 timme drygt. Första timmen ungefär låg hennes hjärtslag på ungefär 160+ men när jag slumrade till gick de ner och höll sig sedan på en normal nivå. "Vi ses nog väldigt snart igen" sa barnmorskan där när jag fick gå hem. "Jag hoppas det" svarade jag. Patric och barnen var hos svärmor igen, så jag knallade dit. Vi åt middag, och for sedan hem för nedvarvning och läggdags.

Brodde somnade i sjalen, Leon somnade precis i sängen. Patric ska jag skicka iväg för att köpa något sött, och Pommac. Förvärkarna är igång igen, får se om det händer något mer snart eller om lillasyster bara ska retas med mig i evigheter.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0