Mån 31 jul-17

Imorse vaknade jag av att Brodde kröp upp hos mig och väckte mig försiktigt. Halv åtta var klockan. Patric och Leon sov än. Jag och Tove sov rätt bra i nya sängen i lekrummet, resten av familjen verkade ha sovit gott med. Jag och Tove tog och somnade om nån timme efter att resten klivit upp.


Jaa, jag har inte gjort så mycket mer än ammat idag. Jag fick duscha på förmiddagen. Den härliga mjölkstasen har irriterat mig ett par dagar. Värme och konstant amning har lindrat. Svägerskan kom med Ipren när hon och svärmor var hit på tidiga eftermiddagen. Leon och Brodde lekte på uteplatsen när jag duschade och Patric hade Tove. Jag fick in två lortgrisar i duschen, så skitiga att de fick hoppa in med kläderna på och klä av sig under rinnande vatten. Men de hade haft kul, vilket var huvudsaken. Och vi hade tvättid idag, så.

Svärmor och svägerskan var hit som sagt, med gofika. Vi fikade ute, barnen sprang runt barfota. Jag hann kasta i mig en tårtbit och en snabb kopp kaffe mellan amningspassen, annars satt jag inne i soffan med Tove klistrad vid bröstet. Och så har jag suttit hela dagen.

Barnen klättrar på väggarna här hemma, trots att vi gjort saker i stort sett varje dag i sommar. Patric har slitit som ett djur nu när Tove föddes och jag sitter fast med amningen mest hela tiden, men han gör det så himla bra! Ikväll har vi suttit och försökt komma på nya strategier för att få ihop vardagen lite smidigare.

Både Brodde och Leon tjorvade vid nattningen, och båda skulle nattas av först Patric, sedan mig, sedan Patric igen. Det tog sin tid, men till slut så. Tove sov sig igenom brödernas tjorv, hon fortsatte sova även när jag verkligen behövde amma och la henne vid bröstet. Men nu när alla sover, och jag också vil sova, så är hon vaken. Men så är det ju, bäbisar är nattaktiva i början. Synd bara att jag inte hittat nån serie att se under våra nattliga amningspass. Fast det är mysigt att krypa upp i vår egna säng och bara njuta av lugnet under tiden!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0