Mån 24 jul-17

En tidig morgon. Jag och Leon började dagen med att duscha. Eller ja, efter att han och Brodde bråkat ett tag och jag blev less. Hela familjen for och stödhandlade och pantade lite flaskor innan det var dags för lunch.


Vi drog igång i tvättstugan. Sedan ville barnen ut och cykla, så Patric gick ut på äventyr med dem. Tanken var att jag skulle vila. Men ja, det har jag ju svårt med. Städade och skötte tvätten. Hängde på tork i solen och de varma vindarna. Röjde på uteplatsen, diskade barnens uteleksaker som var fulla av lera. Sköljde av trappsteget och sopade upp lite. Led Zeppelin hjälpte mig hålla ångan uppe.

När familjen kom hem igen slog vi inte ner på tempot. Det jag nyss städat stökade de ner. Imorse gjorde jag jordgubbspuré som stått i ugnen hela dagen och ikväll var det färdiga fruktremmar. Jag och Brodde tog en runda med hunden, surrade med grannen och lekte katt. Leon hjälpte Patric hämta tvätten. Innan middagen hade jag och ungarna lite lugn och ro medans superfarsan chefade köket.

Brodde somnade i sjalen. Leon fick vara uppe en liten stund längre, men han somnade sedan med Patric. Efter ännu en dusch, eftersom jag svettas som en gris för tillfället, är jag nu nedvarvad och lugn inför kvällen.

Jag och Leon satte på en dekal på bakrutan på bilen också, så nu åker vi runt i den snyggaste bilen i stan och representerar bärande av barn!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0