Mån 25 dec-17

Tidig morgon, full fart hela dagen. Pojkarna har lekt med sina julklappar. De har grävt fram dinosaurier, en present de fick av Karro. "Det här var en jättebra present, för nu får jag träna mitt tålamod!" sa Leon lillgammalt. Brodde hackade och borstade i godan ro.

Grabbarna for och handlade efter lunch, när jag la Tove för en tupplur. Vi har kalas imorrn, gemensamt födelsedagskalas för Leon och Brodde, för familjen. Så Patric har gjort tårta, och jag gjorde kanelbullar. Fast inte vanliga kanelbullar, utan raw. Patric var skeptisk, men de blev supergoda! Barnen gillade dem med. Får se vad gästerna tycker!

Plockat, tvättat, roddat ungar, så har dagen sett ut i stort. Allt har gått i ett verkligen. Så fort man satt sig och tänkt att nu får jag vila nån minut, ja då ska nåt av barnen ha hjälp. Efter att de somnat fick jag fortsätta sticka på Broddes byxor. Trodde jag skulle hinna klart idag, men det verkar behövas en kväll till. Tove har just varit på pottan, och ammar sig till sömns nu. Lilljäntan, hon låter så sött när hon ammar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0