Tors 24 aug-17

Jag vaknade smått chockad imorse. Tove somnade ju vid halv elva igår kväll. Imorse väckte Brodde mig halv sju och Tove sov än! Jag hade inte varit upp och ammat under natten. Hon vaknade till en liten stund senare, ammade och fick ny blöja, och somnade om. Patric och pojkarna cyklade till förskolan.
 
Fick väcka Tove strax innan 10 för vi skulle till BVC. 56,5 cm lång och 4910 gram tung. Lilljäntan blir stor fort! Läkarkontroll var det också, eftersom hon snart är en månad, och den klarade hon helt utan anmärkning. Hon kissade på pottan innan undersökningen började, vilket imponerade på barnläkaren. De borde ju ha en potta på BVC, för det blir ju många olyckor på skötbordet där.
 
Efter lunch blev det en del ärenden. Hämta ullkläder til Tove och en amningströja till mig. Och köpa kaffe. Vi hämtade pojkarna på förskolan och for sedan till svärmor där vi lagade middag och åt tillsammans.
 
Leon, han är rolig han. "Hur mycket är 6 miljoner?" frågade han. "Jaadu, det är mycket det." svarade jag. "Typ två blåbär och 80 hallon?" blev hans följdfråga.
 
Väl hemma igen pep Patric och Leon iväg på Leons fotbollslek. Jag, Brodde och Tove kollade på barnprogram, och så var det dags att toppa Broddes lugg för den började hänga ner i ögonen.
 
När Leon och Patric kom hem fick smågrabbarna ta en dusch. Sedan var det nedvarvning och läggdags. Hyffsat smidigt ikväll ändå. Och Tove somnade vid 22-tiden. Får se nu då hur hon sover. Måste nog väcka henne innan jag lägger mig för åtminstone ett blöjbyte, men de brukar hon sova sig igenom när hon sover så pass hårt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0