Tors 10 aug-17

Dagarna ser ganska likadana ut. Småvaket på nätterna, sällskap av Brodde vid morgonamningen, Leon tar sovmorgon, pojkarna går till förskolan, jag ägnar dagen åt att amma och jaga sömn varje chans jag får, Patric sliter med hemmet.


För första gången sedan Tove föddes kände jag mig fängslad idag. Vi skulle följa med och hämta på förskolan, efter att hon ammat i timmar och precis varit på pottan. Sjalade upp henne och skulle gå ut. Då började hon gnälla efter tutten igen. Fick så snällt sjala ner och sätta mig och amma igen. Där och då kände jag mig less och lite fast. Men det är en så kort period det handlar om, och det är ju inte så illa, men det blev lite av en verklighetscheck för mig. Ännu mer sen när jag hoppades på att kunna vara ute med småpojkarna en stund i solen när de cyklade. Men nä, jag blev sittandes i ett par timmar och ammade. Nåväl, imorrn kanske.

Fick besök efter middagen av en vän som ville prova ett par sjalar. Grabbarna blev superglada och ägnade mycket tid åt att gulla med hennes bäbis och ingen tid åt att lyssna på oss föräldrar. Tove, hon sov sig igenom allt ståhej.

När Patric nattade Brodde läste jag sagor för Leon under tiden jag ammade Tove. Det var en mysig stund, och jag hoppas vi kan göra så fler kvällar!

Efter en sen middag för min del sitter jag nu och ammar, igen. Tove preppar för natten, och under tiden preppar jag barnens garderober inför hösten och vintern med ullkläder.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0