Tis 8 aug-17

Idag fyller världens bästa vän och gudmor Karro år, hipp hipp hurra! Så många susiga födelsedagar vi firat ihop, tiden innan mina tre älskade ungar kom till världen.


Väcktes av Tove, vi halvslumrade och ammade innan vi väcktes ordentligt av bröderna som kom. Först Brodde som mjukt och försiktigt kröp upp och gosade. Sedan kom Leon uppstudsandes och pojkarna började bråka. Patric kom och tog hand om dem, gav dem frukost och flidde iordning dem för förskolan. Jag och Tove somnade om, vi hade sovit lite på natten.

Ammat hela dagen. Patric har farit runt som en tok och röjt upp. Han är bäst. Jag och Tove hängde med och hämtade på förskolan, hon accepterade att sitta i sjalen utan att börja picka efter bröstet! Vi hade visserligen ammat i flera timmar, så hon var trött och somnade fort. Grabbarna cyklade hem, vi tog det lugnt medans Patric förberedde middagen som tog ett över en timme. Och efter maten var det nedvarvning.

Brodde hämtade en sjal och ville bli nattad. Han somnade på knappt en kvart. Leon satt uppe med oss en stund innan han skulle lägga sig. Tove har spenderat hela kvällen, från att jag la Brodde i sängen, vid bröstet. Nu verkar hon ha somnat och då är det mesh troligt en längre sovperiod nu. Så jag ska passa på att sova jag med!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0