Tis 29 aug-17

Halv tre blev klockan i natt innan jag fick lägga mig. Patric väckte mig imorse. "Vart är barnen?" frågade jag. "På dagis..?" svarade han. Jag hade fått för mig att han började jobba klockan 9, samtidigt som barnen skulle till dagis, och att jag skulle lämna. Men tydligen började han 10. Jag hade tänkt gå till öppna förskolan direkt efter att jag lämnat på dagis, men nu sprack ju tidsplanen. Patric pussade mig hej då och drog till jobbet. Jag bytte på Tove, kastade i mig en macka, satte lillan i sjalen så hon fick amma och så gick vi iväg.


Kom ner till öppna förskolan vid 11. Tove sov stenhårt. Fick mig en kopp te, surrade lite, ammade och vips var klockan halv två. Det regnade ute när vi gick hem. Rastade hunden och hämtade sedan pojkarna.

Jag och barnen var själva ett par timmar innan Patric kom hem. Vi åt mellis och tittade på Shrek. När Patric kom så kom även mamma min. Hon var här nån timme och rådde om barnbarna sina. Sedan åt vi middag och började dona för kvällen.

Brodde vaknade vid 23 och ville till mig. "Sitta i sjalen, mamma" sa han, så jag sjalade upp honom. På magen skulle han sitta. Det är så mysigt att sjala honom på magen igen! Som en lång kram. Han somnade gott med ansiktet inborrat i min hals.

Tove har just vaknat och ammar nu. Får se om hon kan sova sig igenom ett blöjbyte nu då bara, så väntar sömn för min del sedan!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0